...I can't escape the darkness that fills my soul...



I don't know when i got alone
I don't know how i got mad
I don't know how i got mad
I don't think i should get back

Tråååk



Sitter i skolan och väntar på att bekkisen ska komma hit, har egentligen sovmorgon idag men sov över hos gabbisen så vart tvungen att komma hit klockan 8 x__x så nu har man suttit i skolan i ca 70 minuter och gjort absolut ingenting. Det hjälper ju inte direkt att skolans internet är världens segaste, så om man ska kolla på en video på youtube tex så får man sitta och vänta i 20 min så den hinner ladda klart -____-''''

Iaf, idag klockan 05:00 (ca) så vaknade jag och gabbisen av att lilla Siri, katten, spydde någonstans i rummet, vi har ingen aning om var eftersom spyan inte syntes till någonstans i hela rummet. Efter det så hoppar hon upp i sängen..... OCH SKITER?!?!? Fyfan va äckligt det va. x____________x man lixom: "Tack siri för att du väckte oss genom att spy och sen belönar oss med att skita i sängen, var det hämnd för att vi badade dig igår?" 
Igår var vi tvugna att tvätta hennes äckliga päls eftersom knappt kan ta hand om den själv, och hon HATAR att bada, så hon hämnades nog imorses -________________________________-

Nu har bekkis kommit iaf XD

Åhej

NU. Har jag bestämt mig. Jag SKA börja göra saker jag har sagt länge att jag måste göra, t.ex. röra på mig. Jag ska jogga/gå till axvall och tillbaka så ofta som möjligt, MINST 3 gånger i veckan. Jag SKA se till att pappa anmäler mig till nästa japanska kurs i skövde och streetdance. Jag SKA börja lägga ut lets plays med live commentary på youtube, men då måste jag såklart skaffa ett bra headset, men det ska fixas så snart som möjligt.

Mitt självförtroende har alltid svikt mig under såna här tillfällen, men för ett tag sen gick en tävling på bdb, en photoshop tävling och jag bestämde mig att va med. Och jag var en av vinnarna! ^W^ jag blev så sjukt glad och just nu känns mitt självförtroende rätt bra. Jag menar, kan jag vinna en photoshop tävling kan jag väl göra allt annat oxå? 

Så nu har jag bestämt mig. Nu SKA jag göra allt detta och jag ska inte skjuta upp det.






Tävlingen gick ut på att man skulle färglägga en lineart :D

Linarten jag använde: http://browse.deviantart.com/?q=lineart&order=9&offset=24#/d1dh073

Lite om mig




Jag ville bara skriva ett inlägg om mig, eftersom det finns så mycket som folk inte vet om mig.
Jag tänkte skriva mest om mobbning, mina fobier & allergier, mitt sjävförtroende och lite om min bakgrund, för jag vet att inte så många vet något om det.

Mobbning & Lite Bakgrund: Okej så när jag gick i förskolan, jag var 6 år, så blev en av mina bästa vänner mobbad i skolan. Vid den tiden var jag orädd, jag vågade det mesta och jag var inte det minsta blyg. Så jag gick rakt fram till mobbarna och sa till dom att lämna henne ifred. Det slutade med att dom började mobba mig istället. Jag sket dock totalt i dom, för min vän hade ju ändå sluppit ur det. Men efter ett tag så lämnade hon mig. Hon drog från mig för att hon inte ville vara med någon som va mobbad. Det var där någonstans som jag stängde in mig. Jag slutade försöka få vänner och jag var ensam. En mobbad tönt. I 3an blev jag vänner med 2 stycken i klassen och det höll i ca 1-2 år. Den ena bytte klass och den andra lämnade mig för dom som mobbade mig. Jag var utfryst och ensam. Igen. Jag började skolka mycket i 5-6an. Jag sa ofta att jag mådde illa, jag ringde ofta hem och frågade om jag fick gå hem. Min mamma trodde att jag bara var lat, det tror hon fortfarande då jag känner mig sjuk. När jag började 7an så fick jag äntligen mina vänner. Jag hade vart ensam så länge och där kände jag mig ÄNTLIGEN lycklig! Jag började tycka om att gå till skolan. Mobbningen finns alltid bakom mig, den jagar mig konstant, men jag klarar av det nu. Jag orkar tack vare mina vänner.



Fobier & Allergier:
Den här delen kan nog bli ganska rolig tror jag, för jag har ganska konstiga fobier och allergier. Min största fobi är gubbar. Jag är LIVRÄDD för gubbar. Jag är inte rädd för någons pappa eller så, men om jag ser en gubbe på stan så tar jag hellre en omväg än går förbi honom. Sen har vi fulla personer. Fråga inte varför men dom skrämmer mig sjukt mycket! Den sista fobin är då... FULLGUBBAR. USCH. Det är nog värre än bara gubbar tror jag. 
Mina allergier är ganska roliga om jag ska vara ärlig. Jag tål inte penicillin. Mot öroninflammation... Eh, ja. Det är sant... Och nått annat jag inte tål är toalettsitsar i plast.... Fråga inte. .___.''



Självförtroende: Detta är något många inte förstår sig på. Jag hade en vän som för några år sedan sa: "Jessica, du har nog värst självförtroende av alla jag känner." Och han kände jättemånga. 
Men han har faktiskt ganska fel där. Visst jag har dåligt självförtroende, det mesta p.g.a mobbningen. Men mitt självförtroende har växt, tro det eller ej. Jag vågar vara mig själv och det är tack vare mina vänner som stöttar mig.


Okej detta blev lite längre än jag tänkt mig, men jaja C:

*sigh*



En lång tröttsam dag i skolan, med massa huvudvärk, massa hunger och massa trötthet. Hela dagen har vart dålig... (fram tills Linda smsa och fick mig på bättre humör dvs <3)
Den började dock ganska roligt! Kl 7 skulle jag gå upp och göra i ordning mig och när jag e ca 5 cm från handtaget till mitt rum, så öppnar mamma dörren på andra sidan för att hon skulle väcka mig, jag hoppa till tack vare handtaget, men min mamma fick nästan en hjärtattack XD jag höll på att dö av skratt åt det. 

Men efter det gick det nerför. Eftersom jag visste att det skulle bli varmt framåt eftermiddagen så tog jag inte på mig jackan, vilket gjorde att jag inte tog med mig plånboken, vilket gjorde att jag inte hade några pengar, vilket gjorde att jag tvingades leva på broccolisoppa, 2 torra mackor och lite vatten. Och eftersom jag gått upp så sent på morgonen hann jag inte äta frukost och jag var redan VRÅLHUNGRIG.
Så ja, det sög. ;n;

Men ja, Linda fick mig på värsta bra humöret :D <33




HAHAHAHAHA XD <333

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!