SHOPPING <3

 
Åkte och shoppade lite med Gabbi idag och det va suuuperkul, trots att vi stressade igenom allt~

BH och två par byxor från KappAhl, två par T-shirts från Gina Tricot, Angelologi och två bokmärken från Akademibokhandeln (varav det med Sakurablommor fick jag av Gabbi <3)
Sedan fick jag även en mascara av Eva, och så fick jag låna Gabbis Iphone 4S (med mammas skrikrosa skal), så ska eventuellt fixa ett simkort till den snart~ (kanske ett nytt, men jag älskar mitt mobilnummer så jag venne än o:)

Skriva av mig

Allt snurrar.. Gamla tankar, nya tankar. Vart börjar det och vart tar det slut?
Jag saknar dig. Så mycket att det nästan gör ont i mig och jag fattar inte varför vi aldrig pratar längre...
Jag orkar verkligen inte, det gör jag inte. När ska det ta slut..? Jag ligger här, med huvudvärk och är så trött att det känns som att jag kommer somna närsomhelst.... Men så blundar jag... Och då kommer tankarna... Dom distraherar mig nått så fruktansvärt! Jag orkar inte tänka, men det kommer av sig självt och jag pallar verkligen inte...
Den här veckan har vart underbar, men NU på kvällen, rasar allt samman... Nu, för att jag inser hur jävla patetisk jag e. Jag har praktiskt taget inget liv, jag vet att jag kommer spendera större delen av lovet med att sitta hemma och se på film. Det finns inget för mig att göra, det e ingen idé att jag ens frågar, för vem vill va med mig när man kan va med andra?

Fuck this life.


Produktivitet

Ska försöka göra den här dagen så produktiv som möjligt, men har redan slösat bort mer än halva med film tittande - INTE BRA. 
Men för att känna mig lite duktig ska jag därför arbeta lite med läxor och även försöka knöka in lite städning efteråt och om jag har tid ska jag därefter försöka baka lite och kanske ta en skön dusch som belöning, men jag tvivlar starkt på att jag hinner med det... Men nu måste jag VERKLIGEN börja jobba så jag hinner med allt!

Baaaaai~

Uppdatering "Hemligt Projekt"

Har nu vart på SlöjdDetaljer med mor min och införskaffat nytt material till mitt hemliga projekt~ ååååååh jag e så spänd! Hoppas verkligen att det går bra nu~ Jag ska även nästa månad skaffa lite andra grejer, efter att mitt studiebidrag kommer så jag har råd med det och jag e sååååå pepp på att få börja, vilket jag inte kan göra förrän mina pengar kommer och dem kommer säkert ta slut nästan direkt efter en runda till inne på SlöjdDetaljer XD Usch, jag borde verkligen inte... men kan inte låta bli XD Oj, det ska bli askul~ C:

Skall nu återgå till lite hemligt-projekt-arbete och lite läxor~ C:

Hemligt Projekt

Har nu påböjat mitt hemliga projekt, får nu hoppas att det blir så bra som jag hoppas på!
Ska snart börja beställa material osv för att faktiskt kunna börja på riktigt, har bara gjort lite små förberedelser än så länge, som mest e till för test, men de som blir bra kommer jag antagligen att använda sedan~ Ska efter detta påbörja lite annat som jag ska fixa med, men vi får se hur det blir i framtiden!

Men ja, än så länge e jag fett nöjd och jag hoppas allt går som jag vill, för jag e jättespänd på resultatet!! c:

Förvirrad och hjälplös

Det är ganska mycket att be om.
Fick ett sms av Lotta förut, hon frågade om jag ville tjäna ett par hundra genom att måla en tatuering till henne.
Sitter nu och funderar på detta. Självklart vill jag tjäna ett par hundra, men hur mycket är ett par? 200? 300? Ännu mer?
Sedan kommer då nästa fråga. Vill jag göra det? Vill jag måla nått som hon kommer ha på sin kropp för resten av livet? Vill jag att hon ska säga "Min ex-mans dotter ritade denna åt mig!". Vågar jag ens berätta det för min pappa isåfall? Jag vet att han kommer säga nej, då han inte vill att jag eller brorsan ska ha någon kontakt med henne alls. 
Och kan jag måla en tatuering? Jag är inte den bästa tecknaren, och just dynamiska poser och anatomi osv suger jag på. Med tanke på att hon bad om en tatuering så kanske jag inte har all tid i världen på mig att göra det heller, och fan va dåligt jag kommer må om hon tycker att den blir ful, det kommer sänk mitt självförtroende som fan lixom...

HJÄLP, NÅGON!?

Den Vita Katten - Recension (Februari)

KAN INNEHÅLLA SPOILERS

 
Hade HELT glömt bort recensionen förra månaden, så fixar en lite snabbt nu C:

Jag hade läst denna för ett bra tag sen, och köpte för några veckor sedan andra delen - Den Röda Handsken - och var därför tvungen att läsa om denna. Jag måste erkänna att första gången jag läste den var jag lite tveksam, men jag var så fruktansvärt sugen på att läsa tvåan när jag såg den, så jag kunde ju inte låta bli att köpa den, och när jag väl läste insåg jag att jag var tvungen att läsa om ettan då jag inte kom ihåg ett dugg. Men jag kan glatt meddela att andra gången jag läste den var den fantastisk! Den är fruktansvärt spännande, känslo- och beroendeframkallande, med mycket fantasy, spänning och även lite mysterier. En bok jag verkligen rekommenderar helt enkelt. Den utspelar sig i USA och är skriven av Holly Black.

Boken har bara en huvudperson,Cassel Sharpe.
Cassel Sharpe är den yngste av tre bröder i en berörarfamilj (ska förklara detta senare) där han är den enda som inte kan beröra. Hans mamma är känsloberörare, hans äldsta bror Philip är kroppsberörare och hans näst äldsta bror är turberörare... tror han. Han har hela sitt liv blivit upplärd om konsten att svindla folk för det mesta på pengar. När han en dag vaknar på taket på sitt studenthem börjar en rad av livsförändrande händelser. 

Boken är väldigt väldigt speciell, jag har aldrig läst något sådant, helt ärligt. Men jag fullkomligt älskar den och längtar till nästa! Självklart vill jag inte spoila för mycket, men slutet på både denna och andra boken är så fruktansvärt....  Irriterande!! Båda avslutas med ett litet litet mysterium som Cassel löser, kanske tre kapitel innan boken är slut. Men man själv får inte reda på det han har löst och då sitter man där själv och försöker lösa det han har löst, men man kommer verkligen inte på det och det är så fruktansvärt irriterande så man slänger i sig dem sista kapitlena för att få reda på vad det är... och när man läser det så känner man sig dum för att man inte löste det tidigare! Men trots att det är irriterande så älskar jag det, för det ger verkligen boken något extra! 
Jag längtar verkligen tills tredje boken kommer ut!

Boken får en klar 8/10 av mig, den hade fått en 9a om jag hade fastnat i den första gången, så som jag fastnade i den andra gången jag läste den. Men nu ska jag skynda mig att se lite mer Walking Dead.. Så spännande nu!! <3

The Walking Dead

Säsong 2 officiellt avklarad!!! Äntligen fick man se Michonne, i typ 10 sek XD ska börja se säsong 3 nu på direkten, e fett nyfiken på Michonne, hon verkar så jävla cool XD

NEJ.

JAG DÖÖÖÖR..... DAAAALE TT^TT </33 WHY DID YOU HAVE TO DIE!?!?!?!? SERIÖST, MÖRDA INTE MINA FAVORITER!!!!!!!! JAG SITTER JU FAN OCH TYP GRÅTER NU!!! DAAAAAALE </3333333
OCH DARYL SKÖT HONOM <3 Det är iaf lite bra.. då slapp han lida <3
"Sorry brother.." OMG DARYL DU E UNDERBAR <3 Trots att du kan vara jävligt dryg ibland så e du verkligen en av dem bästa i hela The Walking Dead. OM DEM NÅGONSIN DÖDAR DIG VILL JAG INTE FORTSÄTTA SE...!!!! <3
Men Dale... R.I.P <3 TT^TT

Rise of the guardians

 
OMG... NI INSER INTE... HUR BRA DENNA ÄR.... OMFG.... OMFG...!!!!!
Jag seriöst dog, den va så sjukt jävla bra, kollade nyss på den på swefilmer och OMFG. <33333333333

BÖCKER <3

För det första skapade jag precis en ny kategori "Böcker & Manga" för jag insåg att jag inte kan lägga allt om böcker under "Månadens Bok".
För det andra så ska jag så fort jag kommer hem - är hos pappa just nu - skriva februaris "Månadens Bok" då jag helt hade glömt bort det, ska bara bestämma mig för vilken det ska bli, då jag läste ut både Åttio Dagar Gul och Den Vita Katten/Den Röda Handsken och jag vill skriva om båda... D:
Och sist men inte minst...!!!!

JAG HAR HITTAT DEM MEST UNDERBARA BÖCKERNA EVER SOM JAG BARA MÅSTE HA!!!!!
Inte för att dem nödvändigtvis är bra, det är klassiker (Treasure Island, Peter Pan, The Wonderful Wizard of Oz m.m) utan för dem är så jävla VACKRA.

I shall show you~

Jag la dem i färgordning för... ja c:
 
 
Dessa fanns bara som "platta" bilder såå jag la ihop dem i en egen~
 
 
Och dessa är inte samma sorts böcker, men jag tyckte dom va jävligt fina dem med c:
 

Förutom att böckerna är otroligt vackra så tycker jag att det är kul att ha klassiker hemma lixom, och tex The Secret Garden, Grimm's Fairytales, Alice's Adventures in Wonderland vill jag verkligen läsa~

Ännu mer The Walking Dead

ASSÅ JAG FÅR DAMP.
JAG HATAR SHANE!!!!
HAN ÄR ETT FUCKING AS!
HAN FRICKIN' LÄMNAR OTIS - SOM VERKLIGEN FÖRSÖKTE SITT BÄSTA ATT GOTTGÖRA ATT HAN RÅKADE SKJUTA CARL - FÖR ATT FUCKING DÖ OCH SEN LJUGER HAN OTIS'S FAMILJ RÄTT UPP I ANSIKTET OCH SÄGER ATT OTIS SA ATT SHANE SKULLE SPRINGA I FÖRVÄG OCH ATT HAN SJÄLV SKULLE AVLEDA ALLA WALKERS.
OMFG.
JAG HATAR DET JÄVLA ASET.
INTE NOG MED ATT HAN FÖRSÖKER VÅLDTA LORI & LJUGER OM ATT RICK E DÖD OCH TYP FÖRSÖKER TA ÖVER HANS FAMILJ. UTAN NU SKJUTER HAN EN SNUBBE I BENET MED FLIT OCH LÄMNAR HONOM FÖR ATT DÖ.
BLÄÄÄÄÄH.
NEJ.
JAG HATAR HONOM.
 
Men jag börjar faktiskt gilla Daryl mer och mer så nu är Daryl och Glenn defenitivt mia favoriter... och så Dale såklart..
Börjar dock tröttna lite på det eviga letandet efter Sophia, hur jävla långt bort har hon försvunnit eller? -___-'''

The Walking Dead

 
Nya favoritserien, defenitivt, har precis påbörjat säsong 2... OMG kan inte sluta titta, det går verkligen inte!!! D:
Den är sååååå frickin bra, i början kunde jag verkligen inte förstå hur alla kunde tycka om Daryl så jävla mkt, men han är fucking badass XD sen vill jag verkligen veta vad som hände med Merle....
Om Dale och Andrea hade stannat kvar i CDC hade jag fucking gråtit sönder, Dale e verkligen en av mina favoritkaraktärer, just för att han är så fruktansvärt snäll och han bryr sig verkligen om alla..
Just nu har Carl blivit skjuten och Sophia är borta och jag typ FODSMGDSOGMDSOMGOGM MÅSTE SE VIDARE!!!! så jag ska göra det nu~ Men rekommenderar den här serien STORT!
Den funkar för alla lixom, det är inte massa hoppatill-scener, det är inte särskilt många "äckliga" scener som det brukar finnas i zombiefilmer, utan den är helt enkelt riktigt bra utan att bli för mycket eller för.... ja äcklig och dålig..! <3

Do Want!

Åh gud, jag har en liten önskelista inför kommande veckor (kanske dagar t.o.m!!!)

Först och främst:

Ett PS3, det ligger defenitivt högst upp på listan just nu!
Velat ha ett sjukt länge nu, så vi får väl se hur det blir, om jag får köpa det eller inte~


De 2 spelen som verkligen får mig att vilja ha ett PS3: Ni No Kuni: Wrath of the White Witch & Catherine~
 
Efter detta kommer då den LÅNGA listan från min nya favoritstore <3



En typ underbar Kingdom Hearts 2 tröja <333
 

Ett Fifty Shades Of Grey inspirerat armband <3
 
 
Svartvita leggins <3
 
 
Mustascheplåååånbooooook (behöver faktiskt en ny <3)
 
 
Powerpuffpinglorna med mina girlies <3 (Jag är isf Blomman :DD) 
 


Sedan finns det även MYCKET MYYYYYCKET mer som jag vill ha därifrån, men detta är nog det jag vill ha mest just nu~ c:


Nu ska jag se på The Walking Dead och käka massa snask~ BAI <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!