..

Allt känns så tufft just nu. Jag får knappt någon sömn, jag är alltid trött, har ofta huvudvärk, orkar inte skolan, ständigt stressad.. Jag äter dåligt, jag VET att jag äter dåligt, det händer ofta att jag skippar måltider, äter nästan aldrig frukost. Nästan varje dag efter skolan går jag och lägger mig efter jag kommer hem. 
Mina tankar är helt ihoptrasslade.. jag vet inte vad jag tycker längre.. jag vet inte vad jag känner.... ibland tänker jag att jag ska ta en paus från allt. Från internet, från allt som gör att jag måste vara social och uppdaterad, blir ju bara deprimerad av det. 
I helgen ska jag nog låta bli datorn helt. Läsa böcker antagligen.. Var på bokrean i stan och köpte "Hungerspelen" (alla böckerna i en bok) & "Mer än ögat ser".. Vi får väl se hur jag gör.. 



Will tomorrow ever come? Will I make it through the night?
Will there ever be a place for the broken in the light?
Am I hurting? Am I sad? Should I stay, or should I go?
I've forgotten how to tell. Did I ever even know?
Can I take another step? I've done everything I can
All the people that I see I will never understand
If I find a way to change, if I step into the light
Then I'll never be the same, and it all will fade to white


I don't know when i got alone..




I don't know when i got alone
I don't know how i got mad
I don't know how i got mad
I don't think i should get back

problem



Jag vet inte hur jag känner längre, mina tankar gör mig rädd. Jag har tänkt på en sak länge och väl, men vågar inte fortsätta tanken.. Jag är rädd, att det blir fel, att det inte blir som det ska vara, det känns som att alla odds e emot mig, att jag inte kan vinna detta. Förlorar jag är det över. Jag försöker tänka mig fortsättningen på tanken, men det går inte.. Det blir fel hur jag än tänker... 


Förlåt om det är lite osammanhängande, det är svårt att förklara hur jag menar utan att säga vad det handlar om, men det kan jag inte säga just nu, inte då jag knappt klarar av att tänka det.

usch



morgonen började med att mamma väckte mig, jag gick upp och frågade om jag fick va hemma, hon blev arg på mig, jag fick ett utbrott och gick och la mig igen... jag kan seriöst inte tänka då jag inte får någon sömn. Det händer inget. Jag kan sitta och stirra på ett ord i flera minuter utan att se vad det står. Så jag säger bara, ÄNTLIGEN fick jag sömnen jag behövde. Och idag ska jag lägga mig tidigt, eller ja.. hyfsat tidigt.

Läxor


Lekte lite i photoshop häromdan

Gud, 1 timmas engelska, 3 timmars matte, och sedan har jag både hälsopedagogik och kommunikation kvar.. skolan stressar sönder mig just nu och jag orkar inte det. Det räcker med att jag sover ordentligt, jag hinner inte sova tack vare skolan. Är det normalt? Nej. Jag lider av sömnbrist. Jag känner det på mig. Det är inte okej, jag vet, men vad ska man göra? Jag hinner inte sova för jag har för mkt att göra.. Klockan är nu kvart i 1 på natten och jag måste göra läxor. Jag kommer nog inte få någon sömn i natt heller. Det blir väl att dricka massa kaffe och proppa i sig socker imorrn, kanske gå ut och gå en sväng på kvällen så jag får i mig massa frisk luft... Helst av allt skulle jag vilja gå ut en sväng nu, men det är väl lite sent för det... Suck, aja, nu ska jag sätta mig och göra klart kommunikationen som vi ska ha redovisning på idag... Undrar om jag håller ut hela dan eller om jag ger upp innan lunch? Jag menar, maten imorrn hjälper knappast min brist på sömn.. Risgrynsgröt.. mättande? nej. Jag kommer nog må hemskt.. jag har redan huvudvärk. Jag har svårt att hålla ögonen öppna.. men.. jag får helt enkelt stå ut så gott det går.. får se om jag klarar av det..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!