Fullspäckad vecka

Okej nu har det vart lov och det känns som att jag inte sovit en blund! Jag har gått upp tidigt VARJE morgon! Usch fy och blä!

Min vecka började i tisdags då jag åkte hem till Bekkis och hade en asrolig myskväll med mycket skratt och flum, på onsdagen var det att gå upp kl.5 för att åka till ULLARED!!! Jajamensan! 
Efter ca 4 timmars bussresa var vi ÄNTLIGEN framme och vi var jättespända och det var sjukt roligt och jag är så fruktansvärt tacksam över att jag fick följa med, jag hade verkligen jättekul så tack snälla Birgitta som bjöd med mig <3 (och även tack för mat och fika! <3)
Jag köpte massa roligt (även en massa till mamma men det har jag inte kort på!)

Franck Provost Hårinpackning och Schwarzkopf Got2b rockin' it Torrshampoo!
Ett sminkborst-set, hur underbara och mjuka borstar som helst!
Loréal Paris Miss Manga, Maybelline Dram Matte Mousse och ett puder som jag inte kommer ihåg märket på!
Nu kommer Bekka bli lite sur, men väl på ansiktet så är både pudret och foundationen liiiiitee för mörka.. XD (men det funkar ändå! Använder det ju inte varje dag så~)
Sminksvampar och Nail Polish Remover "pads"!
Top+Strengthener+Basecoat till naglarna~
Sminkväska! Den var i PERFEKT storlek (matchar även Bekkas, som är blå ;)<3)
Enda klädesplagget jag köpte, förutom underkläder, ÄLSKAR DEN <3 Den ser asbra ut på~
Underkläder~ Nu är min "Why Not?" tros-kollektion (lol) komplett! har alla 3 färger XD
Mina nya mobilskal! ÄLSKAR <3
Ny laddare, JA TACK!
Lite nya penslar, ett set på 5 penslar för en 10:a på Ullared vs ett set med ca 5 penslar för en 100:ing på Slöjd-detaljer.... svårt val ;)
Kunde inte motstå... GEM <3 + dem söta klädnyporna >W<

Köpte även julklappar, men tar inte med dem ;)

Efter en lång härlig dag på Ullared bar det av hem igen och jag var ASTRÖTT när jag kom hem, men ingen vila blev det, då jag var tvungen att sätta igång med idéer till spökpromenaden jag skulle ha hand om på Dantes kalas nästa dag! Passade även på att titta senaste avsnittet av The Walking Dead ;)
Så nästa dag va fullspäckad den med! Åkte till Miranda vid 2 för att sätta igång med spökpromenaden och vi donade och grejade hela dagen för att efter kalaset få kommentaren "DET VAR DET BÄSTASTE KALASET SOM FANNS!!!" av en femåring! Då känner man sig nöjd :D Fick även höra av Dante senare att fiskedammen och spökpromenaden var det roligaste på hela kalaset, så man ska ju verkligen vara stolt ;)
Sedan slappade vi ett bra tag och spelade Mario Kart och hade det riktigt kul och trevligt tillsammans tills det var dags att åka hem (jag och Gabbi) och då kollade vi lite American Horror Story tillsammans innan vi däckade!
Dagen efter bar det av hem till Gabbi och vi kollade på ännu mer American Horror Story och slappade!
Busade lite med demon-ponkis och nu är det söndag och jag har vart hos pappa och är helt jävla utmattad... Nu ska jag spela lite Plants vs Zombies 2 och sen SÖÖÖÖVA!!!

Natti ;) <3
Tack för kommentaren :)


Bekkis

Asså vafan.....pudret och foundationen är för mörk?! De var ju typ de ljusaste! >___<'' omg jessi .__.

Haha, men hade det fett kul och Gittan instämmer, tackar för dagen...den dagen...ullared...varför slutar de alltid såhär när jag inte kmr på ett bra ord?.........UPPLEVELSEN. >.>

:D <33

Svar: Jag vet >_____> helt jävla sjukt DX men det var inte så mörkt att det inte går att använda iaf, och det e ju positivt D:
<3333333
None None

2013-11-04 | 16:29:12
http://theshuffler.blogg.se




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!